?

2009-06-02 @ 17:45:29
Eftersom mina fötter är sjukt breda och mina tår som krokiga långa pinnar har jag lagt ned tanken på att hitta ett par balskor som visar hud och bara har tunna band. funderar på att köpa dom här från Donna girl i veckan :D

hemma idag!

2009-06-02 @ 17:24:30
Det är tisdag så just nu borde jag vara i kungsträdgården i operakällarens tält, det är smaka på sthlm den här veckan. Men jag ligger i sängen och kollar på tv ist, jag orkade verkligen inte och hade ont i huvudet så det blir en
mysa-framför-tv:n-med-godis-medan-det-regnar-dag!

Jag och jossi åt frukost/lunch på Mcdonalds idag men det var knappt gott asså... sen vinkade jag av henne när hon tog tåget tillbaka till Falun, jag hade väldigt stor lust att hopppa på tåget också men det skulle ju inte vara särskilt smart.

hehe jag fick nyss ett väldigt jobbigt samtal på telen. Ska man göra nått man verkligen inte vill för att inte göra nån besviken? i guess so :( haha ni får se vad jag snackar om nästa vecka, ni kommer verkigen se. . .

Kvällens planer ;) :
Paris Hilton's my new BFF
Desperate housewives <3
Christine
Brothers and sisters

yo

2009-06-02 @ 01:04:19
ost bild, långt neråt!

Jamaican me crazy

2009-06-02 @ 00:12:17

Jamen nu är den lilla skiten Jossi här brevid mig i soffan i Igelboda :) hon kom igår vid 12 tiden så jag åkte in till stan och mötte upp henne så gick vi igenom hela stockholms affärer, kändes det som iaf!

Jag köpte:

Bikini från h&m
2 linnen från bik bok
skor från H&m
örhängen till balen

sen lagade vi en rejäl pastasallad och chorizo haha som vi såklart åt på balkongen i det fina vädret, såg gott ut va haha??


slitna och flera hundringar fattigare somnade vi som djur efter en film och chips och dipp :D

Idag vaknade vi vid 10 och stekte lite i solen innan vi åkte in till stan igen, vi började med en riktigt god Ben & Jerrys glass i Gamla stan innan vi gick igenom alla äffärer igen. Idag köpte jag faktiskt bara en nessecär hahahahah och ett par skor som jag lämnade tillbaka så fort mitt kort drogs haha var riktigt pinsamt och Jossi gjorde inte situationen bättre av att stå bakom mig och asgarva...
Vi vart grymt hungriga och jag åt en gigantisk kyckling och pommes tallrik i kungshallen! sen åt vi ännu mer glass i solen innan vi helt slut satte oss på tåget mot saltsjöbaden.

Det har varit en väldigt trevlig helg :) och när lill sis åker hem kommer jag nog längta hem mer än jag nånsin gjort innan! Men jag får väl hålla ut dom här sista dagarna, inte alls långt kvar nu.


 

Tack för att du kom och hälsade på Jossilito ;)